Feedback vanuit het werkveld logistiek en beveiliging gevraagd voor ons PASSANT-project

Geen reacties

Geachte expert in het werkveld logistiek en beveiliging,

In het interregionaal Vlaanderen – Nederland project PASSANT zijn experimentele ontwikkelingen in uitvoering voor het effectiever detecteren en lokaliseren van abnormaliteiten in havens en terminals.  13 partners zijn vanaf januari 2018 bezig om met innovaties de illegale overslag van drugs, explosieven en mensen te herkennen. Er zijn zeer bijzondere oplossingen ontwikkeld en is veel kennis opgedaan. De havens Oostende en Moerdijk fungeerden daarbij als test locaties. 

De inzet van deze nieuwe ontwikkelingen hangt af van de toepasbaarheid in het logistieke veld en de toegevoegde waarde in de strijd tegen de criminaliteit en de georganiseerde misdaad. Om die reden hebben we vanaf vandaag “feedback webinars” klaar staan op https://www.passant.info/webinars/.         

Wij nodigen u graag uit om met uw kennis en ervaring kritisch naar deze webinars te kijken om daarmee de veiligheid en beveiliging in de logistieke keten te ondersteunen als ook mede te zorgen dat de ontwikkelaars zich richten op de juiste effecten van deze innovaties. 

De feedback webinars kunt u op elk tijdstip starten. We willen u vragen voor 15 maart 2021 deze te bezoeken opdat we uw kennis en ervaring kunnen meenemen in de slotdemonstraties van PASSANT die gepland zijn medio April 2021. 

Het PASSANT – team dankt u hartelijk voor uw input.